Over René

René Laeven Schilderwerk

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is René Laeven. Sinds 1996 ben ik werkzaam in de Verfbranche. Ik heb o.a. gewerkt als technisch adviseur voor verffabrikanten, als projectleider voor een schildersbedrijf en als eigenaar van Verfspeciaalzaak Bossina.

Tevens heb ik mij sinds 2012 gespecialiseerd in verven die van natuurlijke grondstoffen worden gemaakt.

Indien u van mijn diensten gebruik wilt maken dan kan ik u het volgende bieden:

Vakmanschap en verf-technische kennis.

Door de jarenlange ervaring in de verfbranche ben ik goed op de hoogte van vele verfsystemen en ondergronden. Ik stel hoge kwaliteitseisen aan mijn schilderwerk en sta garant voor een goed eindresultaat.

Communicatie, advies en plezier.

Goede communicatie en overleg over en tijdens het werk is zowel voor u, alsook voor mij belangrijk om de opdracht zo goed mogelijk en volgens afspraak uit te voeren. Ik heb plezier in het uitoefenen van het schildersvak en u zult mij ook als een open en plezierig persoon ervaren.

Schilderwerk met verf op basis van natuurlijke grondstoffen.

Ik vind het belangrijk om te werken met grondstoffen die op een verantwoorde manier her-winbaar zijn. Duurzaam en beter voor het milieu. Daarom kunt u uw schilderwerk ook door mij laten uitvoeren met verf op basis van natuurlijke grondstoffen. Door de verdere ontwikkeling van deze moderne verven (o.a. biobased) doen deze kwalitatief en prijstechnisch niet meer onder voor de reguliere synthetische verfsystemen. Meer informatie hierover staat onder het ‘kopje’ Natuurverf.