Werkwijze

René Laeven Schilderwerk

Inspectie en offerte

Dit is de eerste stap. Ik kom altijd bij u langs om kennis te maken en om het te schilderen object te inspecteren. Samen bespreken we wat er uitgevoerd moet worden en hoe dit het beste kan plaatsvinden. Ook wordt de materiaalkeuze besproken. Vervolgens maak ik een offerte, waarin ook een werkomschrijving is opgenomen. Als de offerte goedgekeurd is maken we nadere afspraken over bv de werktijden en over de aanvang van het schilderwerk.

Materiaalkeuze

Afhankelijk van o.a. de ondergrond en staat van het huidige verfsysteem maak ik een keuze voor het verftype dat ingezet zal worden. Graag werk ik met verven die natuurlijke bindmiddelen bevatten. (bv verf o.b.v. lijnolie of biobased bindmiddelen). Deze verven doen tegenwoordig niet onder voor de traditionele alkydhars verven. Als het wenselijk is, of als er geen natuurlijk alternatief is werk ik ook met synthetische verf.

Garantie

Ik vind het belangrijk dat u als klant tevreden bent over de uitvoering van de opdracht en mij bij een evt. nieuwe opdracht of het onderhoud opnieuw zult vragen. Op mijn werk geef ik garantie.